A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

Levelezési cím: 1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13
1%"/

Megjelent munkatársunk, Kovács Attila harmadik kötete: Az idők szava.
Glosszák, jegyzetek, publicisztikák, elemzések. Rendelés és információ: azidokszava@gmail.com

SZÉLSŐSÉGESEN HOMOFÓB

czyla

Mint múlt héten közöltük, Novák Katalin négygyermekes édesanya, családügyi államtitkár minden gyerek elidegeníthetetlen jogának nevezte azt, hogy legyen édesanyja és édesapja. „Nem szabad elfeledkeznünk a többségről, amelynek értékei, és a gyerekvállalás mellett határozottan ki kell állni; a családhoz kell egy nő és egy férfi, és pont elég hozzá egy nő és egy férfi.”
Azóta a politikus véleménye ellen, amelyet Kaposváron, a Református Egyházi Napokon merészelt közönségével megosztani, felzengett a liberális kórus: Novák Katalin „szélsőségesen homofób”, és pont a Budapest Pride előtt dobta be az unalmas mantrát a családról, az egy férfi/egy nő felállásról, nyilvánvalóan a homoszexuálisok ellen.
Nem tudjuk, mivé fejlesztik még az államtitkár asszony ellen megindított hajszát, és meddig tart még a jobb félni, mint megijedni mentalitás. Még a Gyurcsány-kormány virágában volt, mikor lapunk megírta, hogy naponta fosztanak ki egy bankautomatát, és megkérdezte, ahelyett, hogy az utcát vigyáznák az általunk megnevezett szervek, miért a homoszexuális vonzalmaikról tartanak előadást egy melegklubban, válasz helyett olyan pert kapott a nyakába akkori kiadónk, hogy máig megemlegeti. A nevezetes, azóta is működő bírói tanácsok minden fokon igyekeztek megfelelni a meleglobbinak, és ez a hálózat véleményünk szerint jelentősen megcombosodott. Tudjuk, aki egyszer megégette a száját, az a jégkockát is megfújja, szóval mi nem csodálkozunk az óvatosságon, na de azért mégis: álljon már meg a fáklyásmenet, ahogyan kukás  Józsi mondta volt a Répa Rozi csárdában. Nemcsak ezért nem beszélünk egyenesen. Hanem azért is, mert a közvéleményt manipuláló taktikusok túl jó munkát végeztek, elérték, hogy ma már a pedofiliát mi sem kapcsoljuk össze a homoszexualitással. Pedig a kiskorú gyermekeket zaklató férfiak áldozatai nagyon nagy százalékban kisfiúk. A pap mindig pedofilnak van nevezve, sohasem homoszexuálisnak. Míg az egyházon belüli bűnelkövetők osztályrésze palástvesztés, kizárás, a papi hivatástól való megfosztás, társadalmi megvetés, addig a homoszexuálisok már szinte társadalmi példaképek lettek a mindenben elöljáró vadnyugattól a Lajtán túlig. Nálunk is megállíthatatlannak tűnik a nyomulásuk. Ezért merészelik szélsőségesen homofóbnak nevezni az államtitkár asszonyt, mert kijelentésével ennek az igen agresszív kisebbségnek az útjában áll. Reméljük, hogy ez az ügy nem
Novák Katalin, négy gyermek édesanyjának a vesszőfutásával végződik.  És nem az lesz az esetből leszűrhető, hogy mit ér a bátor kiállás, ha nincs mögötte megfelelő támaszték. Töredelmesen
bevalljuk, anyagi okokból annak idején már mi sem mertük megírni a népszerű, fővárosi Kossuth-díjas színész suttogva elmesélt vérlázító történeteit, amelyeknek az Alföldi-vezette Nemzeti Színház volt a helyszíne, mert hírforrásunk szinte rosszul lett, amikor megkérdeztük, per esetén tanúskodna-e mellettünk?
Pedig minden szava igaz volt. A liberális sajtó azért megy bátran az Alaptörvénnyel szembe, mert azt tapasztalja, hogy a jelenleg is létező liberálbolsi bírói tanácsokkal szemben semmit sem tehetünk. Röhögnek, amikor azzal érvelünk, hogy „Magyarország védi a házasság intézményét mint férfi és nő között, önkéntes elhatározás alapján létrejött életközösséget, valamint a családot mint a nemzet fennmaradásának alapját”. Mert a legkisebb gondjuk is nagyobb a magyar nemzet fennmaradásánál. Nyilvánvaló, hogy a kérdésben a helyzet súlyosságára való tekintettel új megközelítésre van szükség.