A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

Levelezési cím: 1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu
Soros szatócsboltja, vagy nemzetek Európája

Nem mindegySZÉLSŐSÉGESEN HOMOFÓB

czyla

Mint múlt héten közöltük, Novák Katalin négygyermekes édesanya, családügyi államtitkár minden gyerek elidegeníthetetlen jogának nevezte azt, hogy legyen édesanyja és édesapja. „Nem szabad elfeledkeznünk a többségről, amelynek értékei, és a gyerekvállalás mellett határozottan ki kell állni; a családhoz kell egy nő és egy férfi, és pont elég hozzá egy nő és egy férfi.”
Azóta a politikus véleménye ellen, amelyet Kaposváron, a Református Egyházi Napokon merészelt közönségével megosztani, felzengett a liberális kórus: Novák Katalin „szélsőségesen homofób”, és pont a Budapest Pride előtt dobta be az unalmas mantrát a családról, az egy férfi/egy nő felállásról, nyilvánvalóan a homoszexuálisok ellen.
Nem tudjuk, mivé fejlesztik még az államtitkár asszony ellen megindított hajszát, és meddig tart még a jobb félni, mint megijedni mentalitás. Még a Gyurcsány-kormány virágában volt, mikor lapunk megírta, hogy naponta fosztanak ki egy bankautomatát, és megkérdezte, ahelyett, hogy az utcát vigyáznák az általunk megnevezett szervek, miért a homoszexuális vonzalmaikról tartanak előadást egy melegklubban, válasz helyett olyan pert kapott a nyakába akkori kiadónk, hogy máig megemlegeti. A nevezetes, azóta is működő bírói tanácsok minden fokon igyekeztek megfelelni a meleglobbinak, és ez a hálózat véleményünk szerint jelentősen megcombosodott. Tudjuk, aki egyszer megégette a száját, az a jégkockát is megfújja, szóval mi nem csodálkozunk az óvatosságon, na de azért mégis: álljon már meg a fáklyásmenet, ahogyan kukás  Józsi mondta volt a Répa Rozi csárdában. Nemcsak ezért nem beszélünk egyenesen. Hanem azért is, mert a közvéleményt manipuláló taktikusok túl jó munkát végeztek, elérték, hogy ma már a pedofiliát mi sem kapcsoljuk össze a homoszexualitással. Pedig a kiskorú gyermekeket zaklató férfiak áldozatai nagyon nagy százalékban kisfiúk. A pap mindig pedofilnak van nevezve, sohasem homoszexuálisnak. Míg az egyházon belüli bűnelkövetők osztályrésze palástvesztés, kizárás, a papi hivatástól való megfosztás, társadalmi megvetés, addig a homoszexuálisok már szinte társadalmi példaképek lettek a mindenben elöljáró vadnyugattól a Lajtán túlig. Nálunk is megállíthatatlannak tűnik a nyomulásuk. Ezért merészelik szélsőségesen homofóbnak nevezni az államtitkár asszonyt, mert kijelentésével ennek az igen agresszív kisebbségnek az útjában áll. Reméljük, hogy ez az ügy nem
Novák Katalin, négy gyermek édesanyjának a vesszőfutásával végződik.  És nem az lesz az esetből leszűrhető, hogy mit ér a bátor kiállás, ha nincs mögötte megfelelő támaszték. Töredelmesen
bevalljuk, anyagi okokból annak idején már mi sem mertük megírni a népszerű, fővárosi Kossuth-díjas színész suttogva elmesélt vérlázító történeteit, amelyeknek az Alföldi-vezette Nemzeti Színház volt a helyszíne, mert hírforrásunk szinte rosszul lett, amikor megkérdeztük, per esetén tanúskodna-e mellettünk?
Pedig minden szava igaz volt. A liberális sajtó azért megy bátran az Alaptörvénnyel szembe, mert azt tapasztalja, hogy a jelenleg is létező liberálbolsi bírói tanácsokkal szemben semmit sem tehetünk. Röhögnek, amikor azzal érvelünk, hogy „Magyarország védi a házasság intézményét mint férfi és nő között, önkéntes elhatározás alapján létrejött életközösséget, valamint a családot mint a nemzet fennmaradásának alapját”. Mert a legkisebb gondjuk is nagyobb a magyar nemzet fennmaradásánál. Nyilvánvaló, hogy a kérdésben a helyzet súlyosságára való tekintettel új megközelítésre van szükség.