A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 38.
száma.

MEGNYÍLT AZ ORSZÁGGYŰLÉS ŐSZI ÜLÉSSZAKA

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke: „A Jobbikban az elnökség háta mögött születtek meg a stratégiai döntések. Nem tudtunk előre a Spinoza-házbeli akcióról. Aki azt mondja, hogy bárkivel összefogunk, csak kerüljünk hatalomra, a vonaizmust képviseli.”

SZÉGYENFAL – A jelentés megszavazói, tartózkodók, távolmaradók

Mi a tét?

Csurka István

Tudnunk kell, hogy kivérzett, súlyos mértékben fogyatkozó nép vagyunk, és ráadásul könnyen ellenségessé tehető népek gyűrűjében élünk, amely ellenséges – vagy annak látszó – gyűrű rendkívül alkalmas az igazán életünkre törő, megszálló hatalom kilétének és mibenlétének eltakarására. A magyarság nagy része – értelmesen és jó céllal leadott szavazatai ellenére – még mindig nem ismeri fel ezt a történelemhamisító hatalmat, és nem képes ellene fordulni. Ezzel szemben lehet manipulálni, hogy az ellen forduljon, amelyik ettől meg akarja szabadítani.
Hogyan lehet részlegesen már gyarmatosított államokat jelzálog-hitelezéssel, a családi ingatlanok megszerzésével és egy roppant belső feszültséggel a húsz-huszonöt évvel ezelőtt elkezdett bekebelezési eljárás befejezésére kényszeríteni, hogyan lehet mindenüket, amijük még van, elvenni? Ez most a kérdés. Magyarország erre kétségtelenül a legalkalmasabb volt annak idején is, és az is maradt. Itt a nép türelmes, akár az önsanyargatásig. Fontosabb azonban ennél, hogy 1918‒19 óta itt található meg legnagyobb erőben az a nemzetellenes bankárkiszolgáló réteg, amely a kultúra, a társadalmi és gazdasági élet, valamint a legfelsőbb politika pozícióit elfoglalva mindig lefolytatja az esedékes nemzetárulást. Így volt ez Károlyival, Kun Bélával, így történt 1945-ben, 56 után, és így történt a rendszerváltás során is. Most, amikor Kis János fordított régi jelszaván, és „Kádárnak mennie kell!” helyett „Orbánnak mennie kell!”-re igazított, SZDSZ már nincs, látszólag, de van akár a szélsőjobbosságig terjedő új ellenzék, és mindenekelőtt megvan a széles nemzetközi támogatás. Aki nem egységes frontnak látja Daniel Cohn-Bendittől és a német kormánytényezőktől, Sorostól a Rothschildokon át Vonáig és a kis cserfes Mesterházy Attiláig terjedő társaságot, az téved. Belülről nem lehet, a magyarság nagy többsége kirázta magából Kis Jánosékat, de nemzetközi támadással és nemzetközi szervezésben még megpróbálhatják.
Itt a komprádor, eredendően zsoldban álló kormány 1992 óta eleve adva volt, a bankkonszolidáció elvégezte a dolgát, az ország a multicégek hálózata által génmódosított ország lett: itt lehetett a legnagyobb franküzletet megbundázni.
Ha most a magyar társadalom hallgatva rossz ösztöneire, labancaira nem vállal áldozatokat, nélkülözéseket, amelyek egyébként bekövetkeznek akkor is, ha nem vállalja őket, és nem tudatosan, szembenézve vállalja a harcot, akkor visszasüllyed a bankkonszolidáció, illetve a Leumi-Hitelbank viszonyai közé, ezáltal nem a Fideszt és Orbán Viktort buktatva meg, hanem önmagát. Véglegesen. Lehet a Fidesz‒KDNP most még nem a tökéletes együttes, de most nem ez a kérdés, noha természetesen meg kell vizsgálni ezeket a kérdéseket is.
Most a magyarságnak középosztályostól, alsóbb, nagyon nehezen élő rétegeivel együtt, lehetőleg minél igazságosabb elosztást és megélhetési viszonyokat teremtve ki kell bírni a következő szűkebb esztendőket, amelyeket nem a saját gazdasági hibáink okoztak, hanem amelyeket a nemzetközi bankárkaszt szab rá az egész világra. Ez most nemcsak itt élet-halál harc, hanem mindenütt. Más eszköze már nincs a nemzetközi pénzoligarchiának, mint hogy megszorításokkal tehetetlenné teszi a népeket.
Hogy mégiscsak térjenek vissza a kamatrabszolgaságba.
Olvassa végig Csurka István 2011. szeptemberi elemzését a legújabb Magyar Fórumban!