A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 38.
száma.

MEGNYÍLT AZ ORSZÁGGYŰLÉS ŐSZI ÜLÉSSZAKA

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke: „A Jobbikban az elnökség háta mögött születtek meg a stratégiai döntések. Nem tudtunk előre a Spinoza-házbeli akcióról. Aki azt mondja, hogy bárkivel összefogunk, csak kerüljünk hatalomra, a vonaizmust képviseli.”

SZÉGYENFAL – A jelentés megszavazói, tartózkodók, távolmaradók

Kósz Zoltán: Nincs takargatnivalónk

Még nem hallgatta ki a rendőrség azt a két vízilabdázót, akik ellen nyomozás zajlik egy feljelentés nyomán. A feljelentés szerint egy jelenleg 13 éves lány állítja: két évvel ezelőtt a két sportoló hosszú hónapokon keresztül szexuális kapcsolatot létesített vele.

A Blikknek nyilatkozott először az ügyről az olimpiai bajnok Kósz Zoltán: Nincs takargatnivalónk, soha egy ujjal sem nyúltunk a kislányhoz. Szeretnék sok mindent elmondani az üggyel kapcsolatban, hiszen az én és a szintén gyanúba keveredett társam, Zsolt szemszögéből még nem hangzottak el a történtek. Már túl vagyok az első sokkon, mostanra felszívtam magam, és minden fórumon kiállok az igazamért. Körülbelül ötéves korától ismerem, hiszen a családjából más is lejárt hozzánk az uszodába, így hosszú ideje kapcsolatban vagyok velük. Az édesanya és az édesapa eljött a csapattal, amikor például egyszer edzőtáborba mentünk, jó, szinte barátainak mondható viszony alakult ki közöttünk. Aztán, amikor a lány olyan hétéves körül volt, szóltak, hogy ő is jönne vízilabdázni, mi pedig örömmel fogadtuk. ​Sem én, sem Zsolt, aki ellen szintén nyomoznak, nem edzettük őt.