A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

Levelezési cím: 1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu
Kérjük, hogy éves adójuk 1%-át ajánlják fel A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítványnak-oldalunkért
1%"/
Kedvezményezett alapítvány neve: A Művelt, Tájékozott Emberért Alapítvány

adószáma: 18670275–1–13
1%"/

Megjelent munkatársunk, Kovács Attila harmadik kötete: Az idők szava.
Glosszák, jegyzetek, publicisztikák, elemzések. Rendelés és információ: azidokszava@gmail.com

KÖZÖS SZOLGÁLATTAL AZ EURÓPAI HATÁROK VÉDELMÉÉRT

Magyar rendőri kontingens indult Szerbiába

A 10 fő Szerbiába kiutazó magyar rendőr járőrszolgálatot lát majd el a jogellenes határátlépések megelőzése és felderítése érdekében.

Dr. Kuczik János Zoltán r. dandártábornok, műveleti országos rendőrfőkapitány-helyettes, a Készenléti Rendőrség parancsnoka 2018. november 19-én Budapesten, a Készenléti Rendőrség központi objektumában búcsúztatta a szerb-bolgár határ megerősítésére kiutazó magyar rendőri kontingens tagjait.
 
A 10 fő Szerbiába kiutazó magyar rendőr járőrszolgálatot lát majd el a jogellenes határátlépések megelőzése és felderítése érdekében, illetve közreműködik az embercsempészek és az illegális migránsok előállításában. A szakértők nemcsak a határ közvetlen közelében fognak szolgálatot teljesíteni, hanem mélységi területeken is.
 
A kontingens terepjáró képességű szolgálati gépkocsikkal, éjjellátó készülékekkel, kézi hőkamerákkal is támogatja az érintett határszakasz védelmét.
 
A Szerbia területén eljáró magyar rendőrök saját szolgálati felszerelésükkel látják el feladataikat, intézkedési jogosultságukat a szerb fél irányítása, felügyelete mellett gyakorolják.
 
(police.hu)