A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

1464 Budapest, Pf. 1578
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu


MEGJELENT

a MAGYAR FÓRUM

XXX. évfolyamának 38.
száma.

MEGNYÍLT AZ ORSZÁGGYŰLÉS ŐSZI ÜLÉSSZAKA

Toroczkai László, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke: „A Jobbikban az elnökség háta mögött születtek meg a stratégiai döntések. Nem tudtunk előre a Spinoza-házbeli akcióról. Aki azt mondja, hogy bárkivel összefogunk, csak kerüljünk hatalomra, a vonaizmust képviseli.”

SZÉGYENFAL – A jelentés megszavazói, tartózkodók, távolmaradók

Válasz a Magyarországot érő politikai támadásokra

A liberálisok egyértelműen az európai bevándorlás pártján állnak

Az elmúlt hetekben látni lehetett, hogy "a bevándorláspárti liberális erők milyen támadást indítottak az ország ellen", ennek az Európai Parlamentben, Verhofstadt megszólalásaiban, az ideküldött politikai üzenetben is megvolt a tanúbizonysága.

Megfelelő választ adunk azokra a politikai támadásokra, amelyek Magyarországot érték - mondta Kovács Zoltán kormányszóvivő.
A kormányszóvivő a Garibaldi utcában, a november 28-ai kormányinfót követően bemutatta azt a kisteherautót, amelyen egy óriásplakát szerepel azzal az angol felirattal, hogy "Százak haltak meg terrortámadásokban 2015 óta. De Guy Verhofstadt azt mondja: 'nincs bevándorlási válság' (2018.04.07.) Ez ostobaság!"
 
Kovács Zoltán kifejtette: ez a plakát a következő napokban Magyarországon, majd azt követően Brüsszelben is látható lesz.
 
Hangsúlyozta: az elmúlt hetekben látni lehetett, hogy "a bevándorláspárti liberális erők milyen támadást indítottak az ország ellen", ennek az Európai Parlamentben, Verhofstadt megszólalásaiban, az ideküldött politikai üzenetben is megvolt a tanúbizonysága.
 
Úgy vélte, nem hagyhatják szó nélkül ezeket a támadásokat, hiszen ezeknek egyetlen célja van: "a liberálisok egyértelműen az európai bevándorlás pártján állnak, Európát bevándorlókontinenssé akarják tenni, Magyarországot pedig bevándorlóországgá".
 
Kovács Zoltán szerint a magyar emberek az elmúlt három évben többször - nemzeti konzultációk, népszavazás és legutóbb a parlamenti választások során - is elmondták, hogy nem hagyják, hogy Magyarországból bevándorlóország legyen.
 
Kijelentette: megfelelő választ adunk azokra a politikai támadásokra, amelyek Magyarországot érték, és ez az autó is egyértelmű üzenetet küld arról, hogy mit gondolunk a migrációról és a liberálisok bevándorláspolitikájáról.
 
(MTI)