A Művelt Tájékozott Emberért Alapítvány

Levelezési cím: 1092 Budapest, Ráday u. 32. I. em. 3.
+36-1-781-3236
info@magyarforum.hu
1%"/

Megjelent munkatársunk, Kovács Attila harmadik kötete: Az idők szava.
Glosszák, jegyzetek, publicisztikák, elemzések. Rendelés és információ: azidokszava@gmail.com

Plakáttal vagy nélküle

Nem véletlen Orbán népszerűsége. A század és Európa több mint jelentős politikusa a liberálisokkal szemben azt vallja, hogy az államnak mindenekelőtt a nemzet törzsét képező, dolgozó magyar rétegeket kell szolgálnia. És nem fél kijelenteni, hogy nemzetállamok szövetségében képzeli el a jövő Európáját.
 
Az idegen szép, zengi már harminc éve a liberális kórus, hát két idegen fizimiskáját kiplakátoltuk. Juncker úr a mókás mosolyú luxemburgi figura, az adóoptimalizálási botrány hőse, a Bizottság brüsszeli ura nézett farkasszemet velünk egy ideig az utakon, mögötte felsejlett rossz szelleme, a nála kétségtelenül kártékonyabb George Soros, a spekuláns. A plakátokon lévő tájékoztató szöveg pedig felhívta a figyelmünket arra, hogy jogunk van tudni, mit forralnak ellenünk annak a magasságos és hatalmas Brüsszelnek a kiváltságos bizottsági urai.
 
Most meg ez a baj.
 
A közélet iránt érdeklődő, a szocialista-szabaddemokrata rezsimek alatt másodosztályba sorolt magyarok véleményét kérdeztük a plakátok láttán és tőlük hallottuk: az hiányozna még nekünk, hogy migránsokat szabadítsanak ránk! Nem akarjuk!
 
A fehér, többnyire fizikai munkából élők nem titkolják: azért fordultak el tömegesen az MSZP-SZDSZ vezette kormányoktól és utálták meg végérvényesen a nemzetellenes doktriner SZDSZ dominálta sajtót, és vele együtt a mindent jobban tudó politológus-szociológus sisera-hadat, mert világossá vált számukra, hogy ez a banda a bevándorlás támogatójává szegődött. És éppen ezért sikertelenek az apák párttetemén osztódással szaporodó ellenzéki fiak pártformációi is. Ennek a rétegnek egy része korábban Horn Gyulában bízott, ám Gyurcsányék alatt direktben tapasztalta, hogy a liberálbolsi rezsim kirekesztettje: hogy milyen ellenséges vele szemben, milyen mélyen lenézi, mert ősei nem a kiskörúton belüli kávéházakban múlatták az időt, hanem keményen dolgoztak és vasárnaponként esetleg eljártak a templomba.
 
A rendszerváltással margóra szorított keresztény magyarok, amikor végképp a padlóra kerültek, a szférák báljában mulatozóktól, a szép idegenek kitartottjaitól megkapták: nincs ingyenebéd! A nemzet szövetének lényegéről mit sem sejtők úgy vélték, kár ezekbe a „bőgatyás” bugrisokba még a levegő is, ha nem képesek élvezni se a nemi, se a származási, se a vallási káoszból származó sokszínűség „előnyeit”.
Az addig komatikus állapotban lévő átvertek, a kiraboltak, a kényszervállalkozásba hajtottak felocsúdtak és 2010-ben a Fideszre szavaztak. A maguk urai, a mesteremberek mondják, észlelték, hogy ez jó. Egyre jobb. Például, azért, mert hagyják őket dolgozni, gyarapodni.
 
Tehát nem véletlen Orbán népszerűsége. A század és Európa több mint jelentős politikusa a liberálisokkal szemben azt vallja, hogy az államnak mindenekelőtt a nemzet törzsét képező dolgozó magyar rétegeket kell szolgálnia. És nem fél kijelenteni, hogy nemzetállamok szövetségében képzeli el a jövő Európáját. Ez a köz véleménye, a plakát akár le is vehető.
 
czyla